BBF Partners

BBF partner staat gelijk aan exclusiviteit. Als BBF partner is uw bedrijf altijd aanwezig op plekken waar de BBF ook aanwezig is; social media, sites papierwerk, maar ook op evenementen die door de BBF georganiseerd worden kunt u aanwezig zijn met banners en/of fysiek om uw bedrijf te promoten.

De volgende bedrijven maken al gebruik van de mogelijkheid om BBF partner te zijn

Onze partners

Ik hou van badminton
Ik hou van badminton is een jong, nieuw initiatief dat ontstaan is in maart 2011. Een periode die gekenmerkt werd door veel negatieve publiciteit en harde woorden. Het leek wel of die harde woorden en negativiteit een doel op zich werder. Dat vroeg gewoon om dit initiatief, waardoor juist het positieve en het mooie in de badmintonsport naar boven word gehaald.
CHESP
Het bedrijf CHESP bestaat sinds 1999. Zoals de beginletters al duidelijk maken wil ik, en we, graag oplossingen aanbieden rondom vraagstukken in de sport. We organiseren (top)sport- en spel-activiteiten voor verschillende organisaties en verenigingen. Daarnaast bieden we ondersteuning op beleidsniveau bij verenigingen, clubs of gewoon in de begeleiding van individuele sporters.
Hebris.nl
Hebris is een webshop voor badminton artikelen: www.hebris.nl.
Shuttles, Rackets, (Verenigings)kleding, Schoenen, Sokken, Grips, Tassen, Snaren - Extra Aanbiedingen en alle mogelijke toebehoren zijn hier te vinden en tegen zeer scherpe prijzen te bestellen! Speciaal voor leden van BBF verenigingen is er een extra korting afgesproken. Raadpleeg hiervoor je eigen vereniging voor meer informatie.

Yonex
Yonex is wereldwijd de belangrijkste speler op de badmintonmarkt. Het bedrijf is sedert 1984 de exclusieve sponsor van de All England Open Badminton Championships. Vele professionele spelers gebruiken rackets van Yonex, onder meer meervoudig Europees kampioenen Peter Gade uit Denemarken en Xu Huaiwen uit Duitsland en voormalig Olympisch kampioen Taufik Hidayat uit Indonesie.