B.B.F. Nieuws

De slottoernooien komen er aan!

De traditie van samen het toernooiseizoen afsluiten zet zich voort, en wel op zondag 18 en zaterdag 16 juni 2018! Dan organiseert de Bossche Badminton Federatie namelijk haar slottoernooien! 

Op zaterdag 16 juni staan de deuren van sporthal die Heygrave in Vlijmen wagenwijd open voor alle jeugdspelers (< 18 jaar) uit de regio 's-Hertogenbosch (en verder). Op deze zondag worden de onderdelen enkel, dubbel en gemengd dubbel gespeeld in de U12, U15 en U18 klasse. Spelers die lid zijn van de Bossche Badminton Federatie kunnen deze dag ook de laatste punten voor de Hebris Junior Tour Ranking binnenslepen. 

Op zondag 10 juni is het de beurt aan de senioren. In diezelfde sporthal die Heygrave in Vlijmen wordt dan het BBF Senioren Slottoernooi gespeeld. In de onderdelen enkel, dubbel en gemengd dubbel wordt dan gespeeld in de A-, B- & C-klasse. Hier kunnen spelers die lid zijn van de Bossche Badminton Federatie de laatste punten binnenharken voor de eindranking van de Hebris Senior Tour. 

De deuren van beide toernooien staan open voor zowel BBF-spelers als spelers van niet BBF verenigingen. Inschrijven kan bij Roland van Boekel (toernooileider@bbfbadminton.nl). 

Geplaatst op 23 Apr 2018