B.B.F. Nieuws

BBF presenteert informatiegids

De Bossche Badminton Federatie werkt dag in, dag uit hard om de badmintonsport in de regio 's-Hertogenbosch nog beter op de kaart te zetten. Daarvoor organiseert de BBF jaarlijks twee competities waarin spelers van de diverse verenigingen uitkomen en strijden om het kampioenschap, organiseert de BBF in samenwerking met verenigingen diverse toernooien waarop dagprijzen en punten voor een regionale ranglijst te verdienen zijn en zoekt de BBF actief naar maatschappelijke partners om de BBF en aangesloten verenigingen te ondersteunen. 

Toch is nog niet iedere badmintonliefhebber in de regio bekend met wat de federatie voor de sport, de spelers en de verenigingen in de regio betekent en kan betekenen. Daarom introduceert de Bossche Badminton Federatie de BBF Infogids: een bondig boekwerk waarin de Federatie zich presenteert. 

In de BBF infogids kan men onder andere lezen over de werkwijze van de BBF, de competities en toernooien die zij organiseert en andere initiatieven die de Federatie onderneemt samen met haar verenigingen.

Geplaatst op 12 Dec 2017